Hírek

Elégedett volt a szállodájával? Nem egészen azt kapta a pénzéért, amit megígértek az utazási irodában? Adatlapunk kitöltésével segítsen másnak szállást választani.

ADATLAP

OLVASSA EL A SZERKESZTŐ KÖSZÖNTŐJÉT!

Európai szállások

Albánia
Andorra
Ausztria
Belgium
Bosznia-Hercegovina
Bulgária
Ciprus
Csehország
Dánia
Egyesült Királyság
Észtország
Fehéroroszország
Finnország
Franciaország
Görögország
Horvátország
Hollandia
Izland
Írország
Koszovó
Lengyelország
Lettország
Liechtenstein
Litvánia
Luxemburg
Macedónia
Magyarország
Málta
Moldova
Monaco
Montenegró
Németország
Norvégia
Olaszország
Örményország
Portugália
Románia
San Marino
Spanyolország
Svédország
Svájc
Szerbia
Szlovákia
Szlovénia
Ukrajna
Vatikán

Európán kívüli szállások


Ázsia
Afrika
Észak-Amerika
Dél-Amerika
Ausztrália és Óceánia

Keresés

Archívum

Görögország - Hotel Fereniki ***

2010.04.07. 16:04 | Érték Elek | Szólj hozzá!

Címkék: hotel görögország kréta tui neckermann fereniki

Ország / város: Görögország/ Kréta

Időpont: 2008. július 1-október 22

Utazási iroda: TUI, Neckermann

Ajánlom: NEM

Értékelésem (1-10 között): 1

Leírás:

Kritikán aluli elszállásolás, kritikán aluli kiszolgálás, értékelhetetlen ellátással. A szálloda családi vállalkozásként indult, majd szépen elkezdték felvásárolni a környező épületeket is. 2006 tavaszán meghalt a tulajdonos, aki viszonylag normálisan tudta vezetni a kócerájt. Halála után a felesége és a 20 év körüli lánya vették át az uralmat. Ekkor kezdtőtek a bajok is. Számítógépes rendszer híjján a két temperamentumos nő papíron próbálta meg igazgatni a több száz szobával rendelkező komplexumot. A baj akkor volt, mikor összevesztek és párhuzamosan, sokszor egymásnak homlokegyenest ellentétes irányba tették mindezt.

Egyik nap hatalmas káosz uralkodott megint a recepción, amikor megérkezett hat busz, tele vendéggel. Ez közel 300 embert, azaz kb. 150 szobát jelent. Mikor a vendégek elkezdtek benyomulni a főbejáraton a tulajdonosnő kiborította a kulcsokat a recepciós pultra, hogy a vendégek húzzanak egyet és az lesz a szobájuk. A turisták élelmesebb része gyorsan húzott egy a kulcsot, a többiek meg az idegenvezetőkkel, egymással és a szálloda személyzetével veszekedve próbálta megoldani a megoldhatatlan szituációt.

Megkért az egyik pár, hogy segítsek már felvinni a cuccaikat a harmadik emeletre, mert pont egy olyan kulcsot sikerült kihúzniuk, ami oda szólt, lift viszont nincs. Felmásztunk az emeletre, nyitom az ajtót, erre ott áll bent egy német és egy orosz család, akik azon veszekednek, hogy ki maradhasson a szobában. Kiderült ugyanis, hogy a legtöbb szobához több kulcs volt...

2006-ben előfordult, hogy katonai sátrat állítottak fel a szálloda kertjében és ott próbálták meg elszállásolni a vendégeket, annyira túlfoglalták magukat a tulajdonosék.

2007-ban folyamatosan ételmérgezést kaptak a vendégek a minősíthetetlen ételek miatt, amiket felszolgáltak a szállodában, a medence vize miatt pedig mindenféle bőrbetegséggel mentek haza a turisták.

A főszezonban az amúgy raktárnak használt kis lyukakba is bevágtak priccseket és azokat is szobaként adták ki a vendégeknek. Ezekhez jellemzően nem tartozott fürdőszoba, ha igen, akkor olyan pici belmagassággal rendelkeztek, hogy állva nem lehetett hugyozni, ülve meg nem lehetett szarni, mert nem lehetett hozzáférni a vécécsészéhez...

Csak azt tudom ajánlani, hogy

MINDENKI NAGYON MESSZIRŐL KERÜLJE EL EZT A SZÁLLODÁT!

Még akkor is, ha eszméletlenül olcsón kínálják!

 

 

Fényképek:

A bejegyzés trackback címe:

https://nyaralunk.blog.hu/api/trackback/id/tr951901926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása